jueves, 27 de octubre de 2011

Jclic

A la sessió d'avui hem treballat amb l'Eduard, un nou professor.

El divendres passat es va fer una conferència en la qual sens va explicar tot el món de l'educació interactiva. Un dels programes del qual van fer més èmfasi va ser el J clic, i vàrem aprendre un munt.

Avui el professor ha tornat a introduir el Jclic, la veritat és que estic contenta d'haver anat a la conferència perquè ho he entès tot molt millor. Estem aprenent a crear activitats d'aprenentatge amb l'ordinador. Ens han remarcat molt però, que aquest tipus d'activitats s'ha de contextualitzar molt bé, no es pot portar als nens a la sala d'ordinadors a fer activitats Jclic, ells han d'entendre el perquè del que estan fent.

A part també he après què són els materials creative common, i també on buscar imatges, sons i videos que es pugui utilitzar lliurement sense problemes de propietat.

En definitiva, encara sento que sóc una aprenent de tot aquest món, però em motiva molt conèixer diferents maneres de crear material educatiu i estimular la meva imaginació, que tant necessitaré durant la meva vida de mestra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario