jueves, 12 de enero de 2012

Corel Draw

Abans de vacances vam estar treballant amb el Corel Draw, l'Àngels ens va ensenyar a crear imatges dibuixades gràcies a la còpia d'una imatge real. És molt interessant i divertit, els dibuixos obtinguts són molt reals i li donen un caràcter més infantil i graciós que nosaltres podrem utilitzar amb els alumnes. Hem estat creant fruites, una taronja i unes cireres.

A l'última sessió de classe no vaig poder assistir per temes personals. La meva companya Aina em va passar la informació, i van començar a treballar amb el Corel Draw i el movie Maker per crear una escena amb les fruites que vàrem fer.

Avui em tornat a treballar-hi i hem acabat el nostre mini vídeo, ha estat realment molt entretingut i divertit. És una feinada perquè per cada segon has d'afegir 12 imatges de manera que quedi suficientment lligat, però el resultat és genial.

Trobo que aquest és un molt bon recurs per aplicar a l'aula, es poden fer moltes imatges, fins i tot el seu propi retrat de manera que vegin que amb la tecnologia també es pot fer art. L'únic inconvenient és la dedicació que se li ha de fer.

Aquí us deixo el resultat final!




No hay comentarios:

Publicar un comentario