lunes, 5 de diciembre de 2011

Recursos i estratègies TAC per a l'Educació Infantil

Aquest dijous hem tingut un altre sessió de presentacions. Aquest cop de recursos i estartègies TAC per a l'Educació Infantil.

Cada grup de treball va treballar en profunditat un desl temes d'un mòdul de formació pel professorat encarat a les TIC que mostro a continuació:
Ha sigut una classe molt interessant, perquè cada un dels temes no tenia desperdici i totes hem après nous recursos o, al menys, ara sabem que existeixen. A part dels recursos que ara tenim en compte respecta l'organització de l'aula i la pròpia tasca del mestre també n'hem vist per treballar amb els propis alumnes a l'aula; per treballar amb l'internet com a eina didàctica i per treballar les diverses capacitats d'infantil a través de les TAC.

Està clar però, que amb les eines no n'hi ha prou, s'han de definir moltes més coses com són: el nivell que hem de posar segons el grup classe, el temps que durarà l'activitat, el centre d'interès a través del qual es treballarà, el material que necessitarem, l'explicació de les activitats i l'avaluació que es durà a terme. Això són també aspectes que hem de tindre presents i que no deixen de ser igual d'importants.

Espero doncs que durant aquests anys de carrera el meu coneixement de les TAC  i la metodologia utilitzada vagi tenint cara i ulls per anar formant el que serà el meu perfil de mestra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario